Video telesne Video arhiv - iskanje video posnetka:

Dobrodošel / dobrodošla na slovenski video arhiv - video portal, na katerega lahko shraniš tvoje najljubše video posnetke spletnih strani WebTV, GenSpot, Frendi in Flirt, Obala.net, YouTube, Google Video, Revver in drugih video portalov.

Zadnji ogledani video posnetki

telesne (video posnetki)


Jan
18

Video objavil: Proteinisi

video T-MEAL iz družine... T-MEAL iz družine Thermobooster je novodobna različica delnega nadomestka hrane. Nima le dobro uravnovešene sestave hranilnih komponent, amapk tudi zahvaljujoč dodanim učinkovitim sestavinam zvišuje telesno termogenezo, stimulira energijske metabolne cikle. T-MEAL dodajte v vaš prehranski načrt in povečali boste porabo energije iz telesne maščobe čez cel dan! Link: www.proteini.si

Apr
10

Video objavil: HardGain

video Maxx Fit Izziv -... Maxx Fit Izziv - preobrazba telesa v treh mesecih Vse podatke glede prehrane, treninga in napredka lahko preberete v mojem dnevniku na naslovu: maxximum-portal.com Tukaj se nahajajo tudi telesne mere pred izzivom, med in kasneje tudi končne mere.

Sep
26

Video objavil: SPORTNAUNIJASLO

video Koordinatorji in... Koordinatorji in vaditelji posameznih ZDRAVIH DRUŠTEV so uspešno opravili dvodnevno izobraževanje z naslovom: UKK SKLOP TESTOV ZA PREVERJANJE Z ZDRAVJEM POVEZANE TELESNE PRIPRAVLJENOSTI. Usposabljanje je potekalo pod strokovnim vodstvom mag. Miroljuba Jakovljeviča in njegovih sodelavcev. Udeleženci so pridobili praktično in teoretično znanje potrebno za organizacijo in izvajanje UKK skupine testov.

Apr
29

Video objavil: HardGain

video Maxx Fit Izziv -... Maxx Fit Izziv - preobrazba telesa v dveh mesecih Vse podatke glede prehrane, treninga in napredka lahko preberete v mojem dnevniku na naslovu: maxximum-portal.com Tukaj se nahajajo tudi telesne mere pred izzivom, med in kasneje tudi končne mere. Drugi video v sklopu izziva je nastal med dopustom, zato je ta četrtek potekal drugače kot ostali do sedaj.

Jun
11

Video objavil: HardGain

video Maxx Fit Izziv -... Maxx Fit Izziv - preobrazba telesa v dveh mesecih Vse podatke glede prehrane, treninga in napredka lahko preberete v mojem dnevniku na naslovu: maxximum-portal.com Tukaj se nahajajo tudi telesne mere pred izzivom, med in kasneje tudi končne mere.

Jun
23

Video objavil: SPORTNAUNIJASLO

video V soboto, 19.6. 2010,... V soboto, 19.6. 2010, je Športna Unija Slovenije pripravila delavnico za koordinatorje Zdravih društev na temo »UKK SKLOP TESTOV za oceno z zdravjem povezane telesne pripravljenosti za osebe srednjih let (od 20 do 64 let)«. Delavnica je del partnerskega sodelovanja s Triglav Zdravstveno Zavarovalnico. Unija in Zavarovalnica imata skupne cilje, kot je spodbujanje športnih programov namenjenih krepitvi, ohranjanju in vračanju zdravja s pomočjo interesnega povezovanja športa in zdravstvene stroke.

Jul
01

Video objavil: agema

video bHIP Energy prednosti... bHIP Energy prednosti pri izgubi telesne teže : * 1 zvitek vsebuje samo 24 kalorij * 1 gram vlaknin povzroča občutek sitosti in zmanjšuje apetit * B vitamini za poživitev * izbor Amino kislin za pravilno optimalno izgradnjo proteinov v vaših celicah * Močni zeliščni dodatki, ki spodbujajo metabolizem * Katehini (fitokemične sestavine) Zelenega čaja povečujejo presnovo Lipidov (maščob) / spodbujajo izgorevanje le teh. Običajno posamezniki vključeni v programe za hujšanje največkrat doživljajo simptome utrujenosti, razdražljivosti in glavobolov.


Feb
20

Video objavil: tvojfitnesizziv

video Tvoje izklesano... Tvoje izklesano jedro...www.tvojfitnesizziv.net Pokazal vam bom, kako sem izgubil za 15 kilogramov telesne maščobe in zmanjšal obseg v pasu za 15 centimetrov, ter izklesal trebušne mišice v 16 tednih! In še najpomembnejše, kaj morate in česa ne smete početi vi, da boste tudi sami izklesali trebušne mišice... Na CD-ju se nahaja... -16 tedenski trening program (video) -Jedilniki za izklesane trebušne mišice od 1200-3000 kalorij (pdf e-knjiga) Naučite se, katerim napakam se je potrebno izogniti, če želite imeti izklesane trebušne mišice......

Jan
29

Video objavil: OkusZdravja

video Znanstveniki Univerze... Znanstveniki Univerze v Connecticutu so testirali naravne polisaharide in maščobne kisline, ki jih najdemo v Mandura Trim kapsulah, med osem tedenski, dvojno slepi, s placebom kontrolirani študiji. Dve skupini žensk podobne teže in približne demografije postavljene na enako dieto in načrt telesne vadbe so preučevali na sledeči način: ena skupina je dobila placebo, druga pa je dobila leptin iz Mandura Trim-a. Obe skupini sta izgubili težo, vendar rezultati druge skupine so bili občutno boljši. Mandura Trim znižuje raven leptina, ki omogoča pravilno...

Nov
22

Video objavil: SPORTNAUNIJASLO

video Program Zdrave vadbe... Program Zdrave vadbe ABC predstavlja športno vsebino projekta Zdravo društvo, ki ga vodi Športna unija Slovenije (ŠUS). Gre za prvi tovrstni poskus izdelave več mesečnega načrtnega programa športne vadbe v Sloveniji, namenjen predvsem športno nedejavni odrasli populaciji. Cilj programa je vključitev športno nedejavnih ljudi v primerno zahtevno, redno in varno vadbo, s katero bodo po nekaj mesecih dosegli tolikšno raven telesne pripravljenosti, da se bodo lahko brez težav vključili v redne programe vadbe, ki jih ponujajo različna športno rekreativna...

telesne (video posnetki) - navigacija po straneh : pregledovanje video posnetkov


Na voljo je 28 video posnetkov. Prikazani video posnetki od 11 do 20.
< nazaj   1     2     3   naprej >


© 2007 Video arhiv | < e-postni naslov je skrit pred roboti z uporabo Javascript >