Video arduino Video arhiv - iskanje video posnetka:

Dobrodošel / dobrodošla na slovenski video arhiv - video portal, na katerega lahko shraniš tvoje najljubše video posnetke spletnih strani WebTV, GenSpot, Frendi in Flirt, Obala.net, YouTube, Google Video, Revver in drugih video portalov.

Zadnji ogledani video posnetki

arduino (video posnetki)


Apr
16

Video objavil: DDTrbovlje

video SPECULUM ARTIUM 2012,... SPECULUM ARTIUM 2012, Arduino workshops

Avg
14

Video objavil: pommesschranke2

video just for fun just for fun

Jan
21

Video objavil: 46spikey

video LM386 ic, electret... LM386 ic, electret mic, amp, microphone, arduino

Mar
23

Video objavil: Tilen986

video video video

Jan
12

Video objavil: decx85

video Simple police led light. Simple police led light.

Mar
20

Video objavil: Tilen986

video Servo motor - 3... Servo motor - 3 funkcije: Stikalo 1 : ON - zavrti motor za 180° Stikalo 1 : OFF - vrni v prvotno stanje Stikalo 2 : ON - vrti motor po 20° z 1000ms presledkom Stikalo 2 : OFF - vrni v prvotno stanje Stikalo 1 : ON in Stikalo 2 : ON - navzkrižje informacij, zato prižgi lučko "Error"

Feb
26

Video objavil: Matej Krhin

video Končno sem, s... Končno sem, s pomočjo foruma www.modelarji.com in sočlana zvrsnik, spravil mojo ShockDuino elektroniko na dejansko vozilo =)) Gre se za 1/16 modelček z original krtačnim motorjem in original servotom. Za nameček sem dodal še prednjo led lučko ter trobo ;) Na žalost je baterija prevelika in jo mora avto vlečt za sabo haha Poglejte si kratko predstavitev avta: youtu.be Hvala skupnosti modelarji.com ter uporabniku zvrsnik! (ShockDuino RC)


Feb
26

Video objavil: Matej Krhin

video Končno sem, s... Končno sem, s pomočjo foruma www.modelarji.com in sočlana zvrsnik, spravil mojo ShockDuino elektroniko na dejansko vozilo =)) Gre se za 1/16 modelček z original krtačnim motorjem in original servotom. Za nameček sem dodal še prednjo led lučko ter trobo ;) Na žalost je baterija prevelika in jo mora avto vlečt za sabo haha Poglejte si še prvi video v akciji: youtu.be Hvala skupnosti modelarji.com ter uporabniku zvrsnik! (ShockDuino RC)

arduino (video posnetki) - navigacija po straneh : pregledovanje video posnetkov


Na voljo je 28 video posnetkov. Prikazani video posnetki od 21 do 28.
< nazaj   1     2     3  


© 2007 Video arhiv | < e-postni naslov je skrit pred roboti z uporabo Javascript >