Video tehnicno Video arhiv - iskanje video posnetka:

Dobrodošel / dobrodošla na slovenski video arhiv - video portal, na katerega lahko shraniš tvoje najljubše video posnetke spletnih strani WebTV, GenSpot, Frendi in Flirt, Obala.net, YouTube, Google Video, Revver in drugih video portalov.

Zadnji ogledani video posnetki

tehnicno (video posnetki)


Sep
17

Video objavil: kultivacija

video Glej, snemaj,... Glej, snemaj, projiciraj (ZAVOD UDARNIK) zavodudarnik.wordpress.com filmska in video delavnica za mlade od 10. leta dalje. Udeleženci so spoznali kako nastane film, posebnosti slovenske produkcije, srečali in eksperimentirali so z videokamero, spoznali drugo tehnično opremo in pripomočke, pripravili zvokovno zasnovo ter film zmontirali in ga predstavili javnosti.

Avg
26

Video objavil: ic storevideo

video Lasersko PIN pismo... Lasersko PIN pismo omogoča izpisovanje zaupnih vsebin z laserskim tiskalnikom in tehnično tehnološko izvedbo pisemske ovojnice.

Sep
27

Video objavil: markokroflic

video Predstavitev... Predstavitev dejavnosti gasilcev, gasilske opreme in gasilske tehnike v GZ Celje - PGE in prostovoljni gasilci.

Jan
31

Video objavil: letalec

video Posredovanje... Posredovanje pristojnih služb po nesreči policijskega vozila v Ljubljani na Zaloški cesti 31.1.2013 ob 15:55. Nesrečo sem samo slišal, ne pa tudi videl. Očitno je bila voznica Fiata Pande zaradi zelo nizkega sonca iz nasprotne smeri zaslepljena in je spregledala policijsko vozilo na nujni vožnji. Poškodovana voznica in dva policista. Posredovalo je več vozil SNMP ter Gasilska brigada Ljubljana z vozilom št.6 (tunelsko vozilo) in št.7 (tehnično reševanje).

Jul
25

Video objavil: GZSvideo

video Nada Majnik Likar,... Nada Majnik Likar, Helios TBLUS, doo strokovni vodja Kompetenčnega centra za kadre kemijske industrije KoCKE, in Tomaž Kordiš, direktor GZDBK, tehnično administrativni vodja Kompetenčnega centra za kadre kemijske industrije.na 1. Vrhu kemijske industrije v organizaciji GZS - Združenja kemijske industrije

Mar
01

Video objavil: robertzimsek

video Spodnji film Prikazuje... Spodnji film Prikazuje lepljenje ventilacijskih fasad po sistemu Sika Tack Panel. Film prikazuje sistem lepjenja vendar se je potrebno pred vsakim lepljenjem posvetovati s Sikino tehnično službo glede priprave podlag in izračunov. Kontakt Sika doo Robert Zimsek GSM: 031/772-852 mail: [email protected]

Sep
17

Video objavil: kultivacija

video Glej, snemaj,... Glej, snemaj, projiciraj (ZAVOD UDARNIK) sobotna ustvarjalna delavnica za mlade se je zgodila aprila in maja 2011 "filmska in video delavnica za mlade od 10. leta dalje. Udeleženci bodo spoznali kako nastane film, posebnosti slovenske produkcije, srečali in eksperimentirali bodo z videokamero, spoznali drugo tehnično opremo in pripomočke, pripravili zvokovno zasnovo ter film zmontirali in ga predstavili javnosti."


Mar
03

Video objavil: OŠ Toneta...

video Film govori o fantu,... Film govori o fantu, ki zaradi obilice šolskega dela nima časa za prijatelje. Vse to se spremeni, ko iz neba pade mikrovalovna pečica, ki naredi vse njegove domače naloge namesto njega. Zgodba je nastala, ko smo se pogovarjali o natečaju Zveze za tehnično kulturo Slovenije in iskali nove izume, ki nam bi lahko spreminili naša življenja. Za snemanje smo uporabili Canonovo HD kamero, fotografsko stojalo in pri nekaterih prizorih tudi reflektorsko luč. Montirali smo na prenosnem računalniku v programu Premiere Pro Cs4. Luka in Jan OŠ Toneta Pavčka...

Jan
06

Video objavil: MIMAteamVideo

video Kvalitetna izdelava... Kvalitetna izdelava spletnih strani in uporabna vsebina za obiskovalca je ključ do uspeha! Poleg tega mora spletna stran imeti še moderen in dober grafični dizajn, enostavno navigacijo, dobro uporabniško izkušnjo in dobro tehnično izvedbo. Prav tako je pomembno, da je spletna stran optimizirana za iskalnike kot so Google, Najdi.si, Yahoo in Bing. Izdelava spletnih strani www.MIMAteam.com Kontaktirajte nas še danes!

Jan
31

Video objavil: DjJuvan

video juvan.net -... juvan.net - Razširjanje video produkcije v smeri bolj zanimivih posnetkov zna koštati precej evrčkov. Lahko pa pri tem veliko prihraniš, če tehnično opremo drugače kombiniraš. Osebno sem veliko prihranil, ker sem se namesto zelo ličnega kompleta Glidetrack+glave+stativov (ki bi me vključno s poštnino verjetno stalo okoli 500€) raje odločil za nakup le glidetrack tračnice in vozička, kupil pa sem še primerni stativ, ki ga bom uporabljal namesto starega plastičnega. http

tehnicno (video posnetki) - navigacija po straneh : pregledovanje video posnetkov


Na voljo je 58 video posnetkov. Prikazani video posnetki od 31 do 40.
< nazaj   1     2     3     4     5     6   naprej >


© 2007 Video arhiv | < e-postni naslov je skrit pred roboti z uporabo Javascript >