Video jurij zrnec Video arhiv - iskanje video posnetka:

Dobrodošel / dobrodošla na slovenski video arhiv - video portal, na katerega lahko shraniš tvoje najljubše video posnetke spletnih strani WebTV, GenSpot, Frendi in Flirt, Obala.net, YouTube, Google Video, Revver in drugih video portalov.

Zadnji ogledani video posnetki

jurij zrnec (video posnetki)


Jun
18

Video objavil: NewLery

video Jurij Zrnec -... Jurij Zrnec - Prodajalec Peter v sex shopu

Okt
15

Video objavil: themihaartnak

video the Miha Artnak, Jurij... the Miha Artnak, Jurij Zrnec & Uroš Usenik at studio Nasha

Jan
10

Video objavil: Estrag0n

video Jurij Zrnec in Lado... Jurij Zrnec in Lado Bizovičar v oddaji As ti tud not padu? oponašata Jana Plestenjaka in njegov hit Soba 102.

Jan
15

Video objavil: Estrag0n

video Jurij Zrnec in Lado... Jurij Zrnec in Lado Bizovičar kot napovedovalec Janez Jeleb in poročevalec Andrej Abranek ter kot medved in svizec iz reklame za Milko. V tem Večerniku se pojavi tudi poslanec Bogdan Barovič. Iz prve oddaje As ti tud not padu?! 28. oktobra 2007.

Avg
09

Video objavil: MrGajo

video Simulacija igrice... Simulacija igrice Street Fighter - podlaga za skeč s Cimerotičem v oddaji As ti tud not padu. Nastopata Jurij Zrnec in Miha Brajnik. Glas: Lado Bizovičar. Režija, zvok in trik: Igor Gajič. Kamera: Dražen Štader.

Jan
04

Video objavil: Estrag0n

video Jurij Zrnec in Bojan... Jurij Zrnec in Bojan Emeršič v znanem skeču z očitnim provegeterjanskim sporočilom. Obenem je to eden prvih (če ne celo kar prvi) Jurijevih nastopov v živalski preobleki, ki se jih sedaj izdatno poslužuje v oddaji As ti tud not padu?

Jan
15

Video objavil: Estrag0n

video Cesarica Oliverja... Cesarica Oliverja Dragojevića v slovenski narodnozabavni priredbi. Zaigrano v oddaji As ti tud not padu? Pojeta Jurij Zrnec in Lado Bizovičar, plešejo plesalci akademske folklorne skupine France Marolt.


Dec
06

Video objavil: spy041

video Jurij Zrnec in Lado... Jurij Zrnec in Lado Bizovičar s predelavo pesmi Jana Plestenjaka Soba 102 v oddaji As ti tud not padu?

Jan
14

Video objavil: Estrag0n

video Prvi pošteni... Prvi pošteni piramidni sistem. Skeč iz oddaje As ti tud not padu?

jurij zrnec (video posnetki) - navigacija po straneh : pregledovanje video posnetkov


Na voljo je 551 video posnetkov. Prikazani video posnetki od 51 do 60.
< nazaj   1     2     3     4     5     6     7     8     9     10   naprej >


© 2007 Video arhiv | < e-postni naslov je skrit pred roboti z uporabo Javascript >