Video Kolesarji v temi je nov celovečerni filmski izdelek Vasje Rovšnika. PLOT: Film je postavljen v prihodnost, natančneje v leto 2017 in predstavlja preplet štirih zgodb, ki se zgodijo v fiktivnem pomurskem mestu v enem dnevu. Leta 2017 je celotna...

Dobrodošel / dobrodošla na slovenski video arhiv - video portal, na katerega lahko shraniš tvoje najljubše video posnetke spletnih strani WebTV, GenSpot, Frendi in Flirt, Obala.net, YouTube, Google Video, Revver in drugih video portalov.

KOLESARJI v TEMI - napovednik za film Vasje RovšnikaAvtor / video objavil: rusprojekt


Oceni ta video:
Ocena: 0.0/5 (0 glasov)
Opis video posnetka:
Kolesarji v temi je nov celovečerni filmski izdelek Vasje Rovšnika. PLOT: Film je postavljen v prihodnost, natančneje v leto 2017 in predstavlja preplet štirih zgodb, ki se zgodijo v fiktivnem pomurskem mestu v enem dnevu. Leta 2017 je celotna država v globoki krizi, brezposelnih je več kot 400 000, povprečna plača v Pomurju znaša 287€, cena bencina pa je poskočila na 6€ za liter. Vlade odstopajo kot po tekočem traku. Glavni akter zgodbe je Bojan Borko, brezbrižni in malce introvertirani tovarniški delavec, ki na ta dan ostane brez službe, potem pa na tleh najde dobitni loto listek. Druga zgodba prav tako govori o tovarniškem delavcu-Indijancu, bivšemu specialcu tujske legije, ki je v življenju izgubil že skoraj vse kar je možno, nakar izgubi še službo. Ostane mu le ena kinder jajčka. Tretja zgodba opisuje povprečen dan perspektivnega ultranacionalističnega politika, ki se s svojo listo poteguje za vstop v parlament. Četrta vzporedna zgodba pa opisuje staroslovansko legendo o dolgo pozabljenem slovanskem božanstvu Vedomcu, mešetarju s srečo, ki se v kriznih časih zopet začne prikazovati navadnim smrtnikom ter jih zavesti v skušnjavo. Film skuša prikazati odtis današnje krize v neki temačni, fiktivni bližnji prihodnosti, kakršne si ne bi želeli.

Ključne besede:

Ogledov: 421

Če ti video ne deluje, si namesti najnovejšo različico Flash predvajalnika.
Ti je bil video všeč? Pošlji video svojim prijateljem, da si ga bodo lahko tudi oni ogledali.
Klikni, če želiš video dodati med priljubljene povezave: Video: KOLESARJI v TEMI - napovednik...

Želiš video vstaviti na svojo spletno stran ali blog? Prekopiraj naslednjo kodo (embed):

Video še ni bil komentiran. Bodi prvi, ki ga bo komentiral:


Dodaj komentar na video


Pozor! HTML oznake niso dovoljene!
Uporabnik / ime / nickname:
Tvoj komentar na video:
Prepiši število s slike:

Oglej si še ostale video posnetke iz kategorije filmski napovednik (trailer):


He-Man in Gospodarji vesolja - Orkov najljubši stric 2/2
Ciganček Žarko in Medo Marko - ep.03 (slovenska sinhronizacija)
Prejudice
Hrček Miha pripoveduje - Kjer se prepirata dva
Sky Hawk leti nad Dveri Paxom© 2007 Video arhiv | < e-postni naslov je skrit pred roboti z uporabo Javascript >