Video grobisca Video arhiv - iskanje video posnetka:

Dobrodošel / dobrodošla na slovenski video arhiv - video portal, na katerega lahko shraniš tvoje najljubše video posnetke spletnih strani WebTV, GenSpot, Frendi in Flirt, Obala.net, YouTube, Google Video, Revver in drugih video portalov.

Zadnji ogledani video posnetki

grobisca (video posnetki)


Jun
19

Video objavil: video

video Predstavitev knjige... Predstavitev knjige Mitje Ferenca in Želimira Kužatka z naslovom Prikrita grobišča Hrvatov v Republiki Sloveniji

Avg
08

Video objavil: actoool

video Priprave na gradnjo... Priprave na gradnjo novega stanovanjskega naselja BABNO - prikrivanje panzergrabna, ki je 65 let v sebi skrival trupla žrtev povojnih pobojev. Kosti seveda niso odkopali, ampak so (potem, ko so odstranili grmovje in drevje ter vse zažgali) protitankovski jarek z dokaznim človeškim materialom vred poravnali z buldožerjem. Še eno celjsko stanovanjsko naselje na kosteh tisočih umorjenih po koncu 2. svetovne vojne. Žalostno. Tale film je bil posnet 8. avgusta 2010, v nekaj dneh bodo uničili vse dokaze obstoja tega panzergrabna.

Mar
09

Video objavil: MrBaldi88

video Lokacija Lava Celje -... Lokacija Lava Celje - prikrivanje grobišča, avgust 2010. Protitankovski jarek (panzergraben) je bil izkopan 1944, maja 1945 pa napolnjen s trupli premagancev. Na njem stoji celo stanovanjsko naselje Lava, tole pa je zadnjih sto metrov.

Feb
11

Video objavil: actoool

video Dvorana Zlatorog,... Dvorana Zlatorog, zgrajena leta 2004 na množičnem grobišču.

Jan
16

Video objavil: actoool

video Golovec : 36... Golovec : 36 protiavionskih jarkov, ki so jih po vojni napolnili s trupli pobitih v povojnih pobojih. Hrib, ki je nastal iz kosti. Najbolj kritična točka celega Celja, razen okolice Joštovega mlina (vodovarstveno območje, odkoder prihaja pitna voda).

Apr
20

Video objavil: retromotown

video Poglejte zemljevid na... Poglejte zemljevid na začetku videa. VIDITE, da so vsi objekti zgrajeni na dveh skoraj vzporednih ravnih črtah? Od leve : OŠ Lava, otroški vrtec, stolpnica Pucova 5, zaklonišče, kurilnica (kotlarna), blok Goriška 2-4, blok Goriška 6-8, samopostrežna, blok Iršičeva 4-6, garažna hiša. Na isti črti je tudi OŠ IKE (Ivana Kovačiča Efenke), ki pa ni več na tem koščku zemljevida. VESTE - natanko 30 let po povojnih pobojih, ko so na LAVI zmetali mrtve Hrvaške vojake, njihove žene in otroke v panzergrabne in šicngrabne, so leta 1975 začeli postavljati vse...

Feb
11

Video objavil: actoool

video Dvorana Zlatorog in... Dvorana Zlatorog in okolica - vse na ogromnem grobišču, na človeških kosteh (nekdanja opekarna + odlagališče odpadkov). Lokacija Hudinja (Celje).


Maj
07

Video objavil: actoool

video Vse skupaj eno samo... Vse skupaj eno samo množično grobišče iz maja 1945, zgrajeno 1977. Spodaj so šicngrabni (strelski jarki), cca 1500 pokopanih v njih.

Feb
11

Video objavil: actoool

video Na tem mestu je nekoč... Na tem mestu je nekoč stala opekarna, zraven pa odlagališče odpadkov - oboje na človeških kosteh, na ogromnem množičnem grobišču. Danes tukaj stoji nogometni stadion, dvorana Zlatorog, Mercator Hudinja.

Mar
05

Video objavil: ppetrov5

video Slovenian Killing... Slovenian Killing Fields of Death more than 1000death!!!! large...

grobisca (video posnetki) - navigacija po straneh : pregledovanje video posnetkov


Na voljo je 22 video posnetkov. Prikazani video posnetki od 1 do 10.
  1     2     3   naprej >


© 2007 Video arhiv | < e-postni naslov je skrit pred roboti z uporabo Javascript >