Video lastna Video arhiv - iskanje video posnetka:

Dobrodošel / dobrodošla na slovenski video arhiv - video portal, na katerega lahko shraniš tvoje najljubše video posnetke spletnih strani WebTV, GenSpot, Frendi in Flirt, Obala.net, YouTube, Google Video, Revver in drugih video portalov.

Zadnji ogledani video posnetki

lastna (video posnetki)


Maj
25

Video objavil: Saschy92

video Videoklip pri predmetu... Videoklip pri predmetu ravnanje z ljudmi pri delu. SNEMALNI PROSTOR: prostori EF in lastna režija.

Apr
11

Video objavil: MrsFrajtonar

video Prva posneta lastna... Prva posneta lastna skladba Ansambla Podvig.

Sep
16

Video objavil: totibastard

video Muzikant je zaznamoval... Muzikant je zaznamoval mariborsko in slovensko glasbeno sceno / Ansambel Jožeta Krežeta/. Bil je nekajkrat naš gost in kot slep, nikoli ni hotel nastopati s temnimi očali. Imel je prav poseben smisel za zajedljiv humor, v glavnem na svoj račun.

Okt
11

Video objavil: msinko89

video Prva lastna skladba v... Prva lastna skladba v novi zasedbi, posnetno oktobra 2010! AVTORJI: besedilo: "Popotniki" glasba: Vlado Kocjan aranžma: Milan Kokalj

Jan
08

Video objavil: BlitzFilm2012

video Tatu, z edinstvenim... Tatu, z edinstvenim smislom profesionalne etike, prevara njegova lastna ekipa in ga pusti umreti. Vendar le ta preživi. Omisli si novo preobleko in se poveže z žensko. S tem se želi maščevati svoji ekipi za njihov zadnji rop. Da bi se rešili čisti, morate igrati umazano. V glavnih vlogah: Jason Statham in Jennifer Lopez

Jun
14

Video objavil: theendgame984

video • Evropski... • Evropski parlament, Strasbourg, 13. junij 2012 • Govori: evropski poslanec Nigel Farage, vodja UKIP stranke, sopredsednik Evrope svobode in demokracije (EFD) v Evropskem parlamentu - nigelfaragemep.co.uk • Skupna razprava Zasedanje Evropskega sveta - Večletni finančni okvir in lastna sredstva A. Priprave na zasedanje Evropskega sveta (28.-29. junij 2012) Izjave Sveta in Komisije [2011/2920 (RSP)] B. Večletni finančni okvir in lastna sredstva Izjave Sveta in Komisije [2012/2678 (RSP)] • države članice EU: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Ciper, Češka,...

Avg
10

Video objavil: JernejPikel

video Jernej Pikel Na... Jernej Pikel Na domačem dvorišču, lastna skladba in aranžma, dvakrat posneta harmonika z midijem.


Apr
30

Video objavil: bkovaci1

video To je lastna skladba... To je lastna skladba ansambla Šantej. Skladba je bila izvedena na praznovanju 10. obletnice obratovanja GOSTILNE in PIZZERIJE Italija v Brežicah (28.4.2012)

Jul
06

Video objavil: monique88ize

video moja lastna skladba,ki... moja lastna skladba,ki sem jo posnela v studiju pri Franju(Modrijani). Kmalu tudi videospot. Avtor skladbe in besedila:Monika Cverle Avtor aranžmaja:Franjo Oset kmalu tudi snemanje novega komada in videospota za jesen.

Dec
27

Video objavil: TheDeluxeseries

video lastna skladba... lastna skladba ansambla VZPON (NOVO!)

lastna (video posnetki) - navigacija po straneh : pregledovanje video posnetkov


Na voljo je 38 video posnetkov. Prikazani video posnetki od 11 do 20.
< nazaj   1     2     3     4   naprej >


© 2007 Video arhiv | < e-postni naslov je skrit pred roboti z uporabo Javascript >