Video slavcek Video arhiv - iskanje video posnetka:

Dobrodošel / dobrodošla na slovenski video arhiv - video portal, na katerega lahko shraniš tvoje najljubše video posnetke spletnih strani WebTV, GenSpot, Frendi in Flirt, Obala.net, YouTube, Google Video, Revver in drugih video portalov.

Zadnji ogledani video posnetki

slavcek (video posnetki)


Sep
14

Video objavil: martinmoviec...

video Tomaz Domicelj - bil... Tomaz Domicelj - bil je tako prikupno zmeden (z ustrezno sliko)

Nov
10

Video objavil: MegaBanana87

video Na vrsti je četrta in... Na vrsti je četrta in zelo pomembna lekcija: zvezdnik mora biti vedno brezhibno urejen. Damjan Murko v kopalnici in pri frizerju ponavadi preživi več časa kot ženske, trud pa se mu izplača. Vedno je brezhibno urejen, po potrebi si nanese tudi mejkup.

Nov
17

Video objavil: MegaBanana87

video V peti lekciji Damjan... V peti lekciji Damjan razloži, kako ugibanje o tem, koga ima raje, lahko koristi pri vstopu v svet zvezdništva. V začetku Damjanove kariere se je na veliko ugibalo, koga ima raje. Moške ali ženske? Vse dvomljivce je poskušal utišati tako, da se je poročil s svojo tajnico. Z Majo sta srečna in uživata v skupnem gnezdecu.

Jul
15

Video objavil: harmonika92

video V dolini tihi je... V dolini tihi je vasica mala v večernem mraku vse že mirno spava le eno okno še odprto je na njem slonelo žalostno dekle. Vse že spava samo mesec sveti tja na oknu otožnemu dekleti in jo sprašuje zakaj da še ne spi zakaj tak grenke solze briše si. Slavček pel je pel je pesem svojo jaz tajila sem ljubezen mojo al' on odšel je odšel je daleč proč zapel zavriskal je v tiho noč.

Feb
23

Video objavil: DrinDrinHalo

video Damjan Murko, ki... Damjan Murko, ki zaradi nastopov veliko potuje, ni ravno za v mehanično delavnico. "Avtomobila še oprati ne bi znal," je dejal štajerski pevec. Damjan Murko je trenutno še brez vozniškega izpita. Kdaj ga bo opravil, ne ve, saj predvideva, da bi mu šla vožnja enako slabo kot matematika. Zato pa prisega na vozila znamke Mercedes. Ni pomembno, za katero vozilo gre da ga le krasi Mercedesova zvezda.

Apr
03

Video objavil: StajerskiSla...

video None None

Jan
14

Video objavil: soncica21

video Ko se zjutraj... Ko se zjutraj prebudim, slavček mi pod oknom poje, sonce sobo mi zlati, žarek boža lice moje. Ko se zjutraj prebudim, spomnim na oči se tvoje, v srcu pesem mi zapoje, le o tebi govori. Vstanem vesel, rad bi si pel, jutro prinaša bogastvo želja, sredi sveta sva le midva sama, lepše ljubezni nihče ne pozna. Preko poljan žarek poznan, nosi mi tvojo ljubezen v moj dom, njena toplina me grela bo spet, božala z mehko roko. Srečen zjutraj se zbudim, da zvečer te bom poljubil, spet po rože pohitim, da se ti za vse odkupim, Vedno te imel bom rad, vedno boš...


Apr
04

Video objavil: 123cofek

video Naš snavček napaden... Naš snavček napaden (Damjan Murko)

Nov
15

Video objavil: David Koren

video Predstavljamo vam... Predstavljamo vam predelavo trenutnega hita na diatonični harmoniki z vložki elektronske glasbe. We are presenting a new We Are Young Remix. If you like it, please subscribe. Thank you. Recorded in Vipava-Slovenia November 2012. www.davidkoren.si We Are Young - Dance Remix with Accordion Author of the original song Fun Author of remix: David Koren (I do not own any copyright!) Vocal: Hana Jerončič Accordion arrangement: Matic Štavar Bass: Marko Terlikar Guitar: Tomaž Šček Production and Mixing: David Koren Mastering: Minimal Sound Injury (Thank you for your...

slavcek (video posnetki) - navigacija po straneh : pregledovanje video posnetkov


Na voljo je 49 video posnetkov. Prikazani video posnetki od 41 do 49.
< nazaj   1     2     3     4     5  


© 2007 Video arhiv | < e-postni naslov je skrit pred roboti z uporabo Javascript >