Video pokal Video arhiv - iskanje video posnetka:

Dobrodošel / dobrodošla na slovenski video arhiv - video portal, na katerega lahko shraniš tvoje najljubše video posnetke spletnih strani WebTV, GenSpot, Frendi in Flirt, Obala.net, YouTube, Google Video, Revver in drugih video portalov.

Zadnji ogledani video posnetki

pokal (video posnetki)


Mar
07

Video objavil: kkCRNTRN

video Iz zgodovine: Video v... Iz zgodovine: Video v zahvalo vsem ki so pomagali pri izvedbi 4X tekme v Ajdovščini davnega 2008. ______ From our history: a "thank you video" for all those who helped organizing a 4X race in Ajdovščina in 2008.

Maj
07

Video objavil: 13dervish

video V četrtek (6.5.2010)... V četrtek (6.5.2010) se je zgodil uvod v akcijo »Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!«, saj so se srečali udeleženci akcije: mariborski 12. igralec Gianluca Holderjan, domžalski 12. igralec Jože Korošec ter ambasadorja Matjaž Kek in Dejan Djuranovič. V sproščenem druženju so se pomerili tudi v krajšem kvizu in ročnem nogometu. Nadaljevanje sledi na finalni pokalni tekmi (sobota, 8. maj 2010), ko bosta 12. igralca med drugim sedela na klopi za rezervne igralce. Več info: www.hervispokalslovenije.si

Maj
21

Video objavil: mountainbike...

video Izjave najhitrejših... Izjave najhitrejših na DH Buzet 2012 - UCI Class 2, 1# Pokal Hrvaške, #3 Pokal Slovenije: Nejc Rutar, Miran Vauh, Žiga Pandur, Zarja Černilogar, Jure Žabjek, Saša Merljak

Jan
16

Video objavil: sobotainfo

video 4. Ciklokros 4. Ciklokros "Divji" pokal Zaključek slovenskega pokala, ki se je začel 13. Novembra 2011 v Tunjicah, končal pa na tej prireditvi v Gradišču 15.1.2012. Prireditev je organiziral in vodil Team Turbo Tropovci. Proga je bila relativno nezahtevna. Potekala je v krogu dolžine dva in pol kilometra po travnati površini v okolici ribiškega doma v Gradišču. Na njej je nastopilo 61 profesionalnih in rekreativnih kolesarjev iz cele Slovenije, med njimi je bilo 13 članov Team Turbo Tropovci, ki so nastopili v treh starostnih kategorijah. Sobotainfo.com

Nov
13

Video objavil: puslad

video Prva dirka v... Prva dirka v ciklokrosu v Sloveniji po dolgem času. Odvijala se je v Tunjicah pri Kamniku 13.11.2011. Tekma velja tudi za Divji pokal v ciklokrosu.

Feb
19

Video objavil: SkiStariVrh

video Spust po glavni progi,... Spust po glavni progi, ki je tudi nočna. Vmes je tudi del proge za pokal Loka.

Maj
26

Video objavil: SportniDnevn...

video NK Domžale : NK... NK Domžale : NK Maribor (4:3)


Maj
09

Video objavil: apollo13x

video Priprave na pokal... Priprave na pokal notranjske 2010

Maj
03

Video objavil: SpetNC

video Namizni hokej - Table... Namizni hokej - Table Hockey, Gorenjska Cup - final, Slovenian Cup, Slovenski pokal, Nejc Skrlep - Uros Matanovic, Kranj, NHZS, ITHF, NHK Kranj, Slovenija, Slovenia, MKC, NHL, NBA, Jesenice, Olimpija, Anze Kopitar, EBEL :)

Maj
04

Video objavil: SpetNC

video Namizni hokej - Table... Namizni hokej - Table Hockey, Gorenjska Cup - final, Slovenian Cup, Slovenski pokal, Nejc Skrlep - Uros Matanovic, Kranj, NHZS, ITHF, NHK Kranj, Slovenija, Slovenia, MKC, NHL, NBA, Jesenice, Olimpija, Anze Kopitar, EBEL :)

pokal (video posnetki) - navigacija po straneh : pregledovanje video posnetkov


Na voljo je 481 video posnetkov. Prikazani video posnetki od 61 do 70.
< nazaj   2     3     4     5     6     7     8     9     10     11   naprej >


© 2007 Video arhiv | < e-postni naslov je skrit pred roboti z uporabo Javascript >