Video Začetki skupine segajo v pozabljene zasedbe prejšnjih časov, ki so se počasi spreminjale, učile in oblikovale v indigo otroka, ki je danes med nami. Skupina je v trenutni zasedbi od konca septembra 2011. Zadnji, ki se nam je pridružil je...

Dobrodošel / dobrodošla na slovenski video arhiv - video portal, na katerega lahko shraniš tvoje najljubše video posnetke spletnih strani WebTV, GenSpot, Frendi in Flirt, Obala.net, YouTube, Google Video, Revver in drugih video portalov.

Indigo - Se še spomnišAvtor / video objavil: Indigoslo


Oceni ta video:
Ocena: 0.0/5 (0 glasov)
Opis video posnetka:
Začetki skupine segajo v pozabljene zasedbe prejšnjih časov, ki so se počasi spreminjale, učile in oblikovale v indigo otroka, ki je danes med nami. Skupina je v trenutni zasedbi od konca septembra 2011. Zadnji, ki se nam je pridružil je naš vrli basist Anže Čuček, skupino pa sestavljamo še Danijel Malik s svojimi kitarskimi kapricami, pianistka Anja Pavlin, bobnar in glasbenik Marko Špolar ter Maj Valerij in njegov žameten vokal. Ustvarjamo avtorsko glasbo z večinoma slovenskimi besedili in se gibljemo v pop/rock vodah, v katere prinese tudi kakšno egzotično morsko bitje. Band's early beginnings go back to different ensembles which were transformed, remodeled and joined together through time into indigo child which stands among us today. This process was finished in September 2011 with arrival of our latest asset and a brilliant bass player Anže Čuček. Nothing would be possible without Danijel Malik and his capricious guitar riffs, Anja Pavlin's skilled fingers on the keyboard, drummer and irreplaceable musician Marko Špolar and Maj Valerij, who frames the fabric of our music with his velvet voice.

Ključne besede:

Ogledov: 93

Če ti video ne deluje, si namesti najnovejšo različico Flash predvajalnika.
Ti je bil video všeč? Pošlji video svojim prijateljem, da si ga bodo lahko tudi oni ogledali.
Klikni, če želiš video dodati med priljubljene povezave: Video: Indigo - Se še spomniš

Želiš video vstaviti na svojo spletno stran ali blog? Prekopiraj naslednjo kodo (embed):

Video še ni bil komentiran. Bodi prvi, ki ga bo komentiral:


Dodaj komentar na video


Pozor! HTML oznake niso dovoljene!
Uporabnik / ime / nickname:
Tvoj komentar na video:
Prepiši število s slike:

Oglej si še ostale video posnetke iz kategorije domači video:


$h1kk1mch1_8
Koaksialni odvodnik
Ljudje in zemlja TV Maribor 1.12.2013
Book Club of Awesome
Vlog 2© 2007 Video arhiv | < e-postni naslov je skrit pred roboti z uporabo Javascript >