Video Tilen Hrovatič je mlad kantavtor iz Novega mesta. To je njegova pesem z naslovom Brez naslova. Vsak naj si ga naslovi po svoji želji in spominih. http://www.myspace.com/tilenhrovatic BREZ NASLOVA - besedilo Lahko vzamete mi vse, lahko me zbijete...

Dobrodošel / dobrodošla na slovenski video arhiv - video portal, na katerega lahko shraniš tvoje najljubše video posnetke spletnih strani WebTV, GenSpot, Frendi in Flirt, Obala.net, YouTube, Google Video, Revver in drugih video portalov.

Tilen Hrovatič - Brez naslovaAvtor / video objavil: TilenHrovatic


Oceni ta video:
Ocena: 0.0/5 (0 glasov)
Opis video posnetka:
Tilen Hrovatič je mlad kantavtor iz Novega mesta. To je njegova pesem z naslovom Brez naslova. Vsak naj si ga naslovi po svoji želji in spominih. http://www.myspace.com/tilenhrovatic BREZ NASLOVA - besedilo Lahko vzamete mi vse, lahko me zbijete na tla Lahko zaprete me v najbolj krut del sveta Lahko mi z odprtimi očmi pljuvate v obraz Lahko golega postavite me na mraz Lahko mi kradete, lahko mi kljuvate oči Lahko me mučite in mi puščate kri. Lahko mi trgate živce, da ponorim Lahko pozabite name, da izvisim Lahko nastavite mi past, da postanem vaša last Lahko zaprete me za vedno, da uniči me oblast. REF.: A svobode nikoli mi ne boste vzeli Ne boste mi vzeli mojih pesnitev Ne boste sprejeli mojih odločitev Ne bo me prizadela nobena vaša žalitev! In nihče od vas me ne spracvi na tla boril se bom dokler bom del tega sveta! Ponosen bom stal še ko smrt bom spoznal Do konca življenja bom svoboden ostal! -------------------------------------------------------------------- Lahko me pošljete nazaj v gimnazijo, da me znova porazijo in iznakazijo Lahko prisilite me, da cerkvi sledim, da svoje lastne zapovedi in obljube zatajim. Lahko me brcate, lasate se kot z igračo z menoj igrate Lahko na ketni kakor psa me mučite iz zla. Lahko na javni trg me razstavite in vame mečete pomije. O meni lahko razpasete grde laži in bedarije. REF. In lahko mi odrežete ušesa a glasbe ne boste mi vzeli Ne boste vzeli mi moje muske pa čeprav želite in boste želeli. In lahko mi govorite, da sem grd in odtujen Lahko mi govorite, da sem lenuh in zamorjen. Lahko rečete, da črna sem ovca Rajen sem tak, kot pa ovca v lasti tatinskega trgovca!

Ključne besede:

Ogledov: 616

Če ti video ne deluje, si namesti najnovejšo različico Flash predvajalnika.
Ti je bil video všeč? Pošlji video svojim prijateljem, da si ga bodo lahko tudi oni ogledali.
Klikni, če želiš video dodati med priljubljene povezave: Video: Tilen Hrovatič - Brez naslova

Želiš video vstaviti na svojo spletno stran ali blog? Prekopiraj naslednjo kodo (embed):

Video še ni bil komentiran. Bodi prvi, ki ga bo komentiral:


Dodaj komentar na video


Pozor! HTML oznake niso dovoljene!
Uporabnik / ime / nickname:
Tvoj komentar na video:
Prepiši število s slike:

Oglej si še ostale video posnetke iz kategorije glasbeni video:


download michael jackson ringtone online
"ODPRTA PLESNA SCENA 2012"
DJEMAIL KO BIJAV SENAT BELGIJA NOV ALBUM 2014.
Zvezde so obiskale Slovenijo! :)
živ žav-konjeniški klub "cavallo"© 2007 Video arhiv | < e-postni naslov je skrit pred roboti z uporabo Javascript >